O nama

Tvrtka LED centar d.o.o. osnovana je početkom lipnja 2011. godine sa odmah postavljenim jasnim ciljem – postati vodeća tvrtka u prodaji LED rasvjete za reklamnu industriju.  Prateći najnovije tehnologije te stalnim usavršavanjem svojih djelatnika, tvrtka se u vrlo kratkom vremenu nametnula kao nezaobilazan partner gotovo svim proizvođačima reklama, samostojećih slova, totema… kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama.  Danas  ponosno možemo reći da uz Hrvatsku, LED centar uspješno posluje sa tvrtkama iz Slovenije, Italije, Mađarske, Češke,  Bosne i Hercegovine i Srbije.

Uz veliki asortiman LED rasvjete za reklamnu industriju, djelatnici LED centra Vas također mogu i kvalitetno savjetovati vezano uz odabir rasvjete prema specifikacijama određene reklame.  Bilo da su reklame, totemi ili samostojeća slova mala ili velika, duboka ili plitka, široka ili uska, uz široki asortiman raznovrsnih LED modula i traka, uvijek dostupnih na skladištu, u mogućnosti smo ponuditi najkvalitetnije rješenje uz najbolju moguću cijenu.

Sa vlastitim prostorom otvorenim početkom 2015. godine,  LED centar se počeo širiti i na druge materijale vezane za reklamnu industriju .  Uz pjenaste PVC ploče i aluminijske kompozitne ploče (Alu sign panel) koje su također standardni dio ponude, tvrtka će u budućnosti širiti asortiman na aluminijske profile za reklame i toteme.

ledcentar-logo
Hala1

Poslovni prostor

Od 23.02.2015. godine LED Centar posluje u novom vlastitom objektu na adresi Rujanska 11, Kerestinec.

Objekt je ukupne površine 480m2, podijeljen na 2 kata. U prizemlju se nalaze PVC Foam ploče, dok je na katu smješten kompletan LED program za reklamnu industriju te Show room.